تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۰

با شیوع ویروس کرونا چه اقداماتی جهت تسهیل امور انجام داده اید؟

در زمان شیوع کرونا میز خدمت الکترونیکی راه و شهرسازی در زمینه اطلاع رسانی خدمات و فرآیندها و همینطور درخواست خدمت شهروندان کاملا فعال بود و همکاران اداره کل نیز از طریق اتوماسیون اداری و ارتباطات امن در این مدت فعالیت داشتند و میتوان گفت که میز خدمت راه و شهرسازی اصفهان در این مدت یکی از بهترین میز خدمت ها در ارایه خدمات به شهروندان بود .

در اداره کل چه سیستم هایی جهت توسعه دولت الکترونیک راه اندازی شده است؟
در حال حاضر سامانه ای که شهروندان میتوانند از آن استفاده کننده سامانه شهرا است . این سامانه به صورت کاملا الکترونیکی در اختیار شهروندان قرار گرفته است که میتوانند تخلفات شهری و شهرسازی را برای اداره ارسال کنند و در زمینه های مختلف نیز مشاوره بگیرند این سامانه از طریق لینک https://isfahan.mrud.ir برای شهروندان قابل دسترس می باشد.
از دیگر سیستم ها ی اداره کل میتوان به زیر پرتال درخواست خدمت اشاره کرد که مردم می توانند از طریق تیکت درخواست های خود را برای واحدهای مختلف اداره ارسال و نتیجه را پیگیری نمایند.

آیا درصدد راه اندازی سیستم جدیدی هستید؟
بله، نرم افزار سامانه یکپارچه زیربنایی و شهرسازی که قرار است در اولین جلسه کمیته دولت الکترونیک استان نیز ارایه شود ازسیستم های جدید اداره کل راه و شهرسازی است. با اجرای این سیستم تمام سازمان ها، فرمانداری ها و شهرداری های استان درگیر این موضوع میشوند در این سیستم قرار است استعلامات بین دستگاه ها برای درخواست های تغییر کاربری، کاملا الکترونیکی شوند در حال حاضر این سیستم به صورت پایلوت است و انشاا... به زودی از آن رونمایی میشود. قابل توجه اینکه این سیستم توسط شرکتهای بومی تهیه شده است.

باتوجه به اینکه وزارت راه و شهرسازی و طبع آن ادارات کل استان ها یکی از بزرگترین تولید کنندگان داده های مکانی در کشور هستندچه چالش هایی در حوزه جمع آوری و به اشتراک گذاری داده مکانی دارید؟
میشود گفت بزرگترین چالش موجود این است که شرکت ها و افرادی که در حوزه GIS فعالیت میکنند اکثرا اطلاعات را نزد خودشان حفظ میکنند و اگر سازمانی اطلاعات GIS داشته باشد در اختیار سازمان دیگر قرار نمی دهد.البته اداره کل راه و شهرسازی در این خصوص اطلاعات جامعی در اختیار دارد.

به نظر شما چه چالشهایی وجود دارد که روند توسعه دولت الکترونیک با کندی پیش می رود؟
چالش های زیادی در اجرایی شدن دولت الکترونیک وجود دارد که با روند فعلی مشکلات و چالش ها حل نخواهد شد چرا که دولت الکترونیک نیازمند یک عزم ملی در کنار ارتقا جایگاه فناوری اطلاعات دارد. یکی از چالش های مهم اجرایی شدن دولت الکترونیک مسائل مالی است چرا که در سازمان های دولتی که از قوانین بودجه ای کشور استفاده میکنند ردیف بودجه ای برای فناوری اطلاعات در نظر گرفته نشده که برای فناوری اطلاعات باید بودجه ای در نظر گرفته شود. از دیگر موارد میتوان به حمایت مدیران ارشد از فناوری اطلاعات اشاره کرد.به این نکته هم باید اشاره کنم که انشاا... با راه اندازی سامانه جدیدی که قراراست در کمیته دولت الکترونیک ارایه شود این سامانه بعنوان پایلوت پنجره واحد الکترونیک استان بتواند نقش تاثیر گذاری در اجرایی شدن دولت الکترونیک داشته باشد.

نقش شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات استان در پروژه های فناوری آن اداره کل چگونه است؟
در این خصوص اداره کل همیشه در مناقصات و استعلامات خود نگاه ویژه ای به شرکت های استانی و به خصوص شرکت های عضو نظام صنفی رایانه ای داشته است و امتیاز را در برگزاری مناقصات و استعلامات به بومی گرایی اختصاص میدهد ولی متاسفانه همچنان مشاهده میشود شرکت های بسیار کمی از استان در مناقصات و استعلامات اعلام شدهحضور پیدا می کنند حتی در سال گذشته در دو مرتبه تمدید شد . در حال حاضر ادراه کل استعلامی را ارایه نموده در خصوص پشتیبانی شبکه و امنیت می باشد که داشتن مجوز افتا نیز از الزامات آن است و در اینجا از شرکت های عضو نظام صنفی که دارای مجوز از افتا هستند درخواست دارم در این استعلام حضور یابند. در پایان تلاش بر آن داریم که توسعه فناوری اداره کل را با همکاری شرکتهای بومی بانجام رسانیم.

لینک خبر :‌ سازمان نظام صنفی یارانه ای اصفهان
937 نفر از گروه های ویژه استان اصفهان زمین رایگان دریافت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۰ سایت های دیگر : تابناک اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداو سیما ،مرکز اصفهان؛معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: در راستای واگذاری زمین 100 مترمربعی به گروه های ویژه از جمله خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و خانواده های دارای دست کم دو معلول، پارسال زمین 100 تا 250 متری به یک یا چند نفر از این گروه ها واگذارشد.
عبدالحسین پارسایی راد افزود: همچنین هشت هزار و 261 واحد ،واگذاری مسکونی هم بین این گروه صورت پذیرفته است.
وی وسعت واگذاری زمین های غیر مسکونی به گروه های ویژه استان اصفهان را 170 هکتار در سال گذشته اعلام کرد.

لینک خبر :‌ خبرگزاری صدا و سیما
رئیس اداره راه وشهرسازی شهرستان آران وبیدگل با ارائه گزارشی، اقدامات انجام شده در حوزه راه وشهرسازی شهرستان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۳

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، مجتبی آراسته رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آران و بیدگل، پروژه های تکمیل شده و در حال احداثِ حوزه ی راهسازی شهرستان را به این شرح بیان کرد: ساخت جاده بخش مرکزی این شهرستان به طول 3 کیلومتر با اعتبار30 میلیارد ریال انجام شده و با احداث آن هرچهار شهر کاشان، آران و بیدگل، نوش آباد و سفیدشهر به صورت مناسب و ایمن به یکدیگر متصل شدند. زیرسازی و آسفالت وتکمیل کنارگذر کاشان-آران وبیدگل بطول 7 کیلومتر کاملا اجرا شده و عملیات اجرایی فاز سوم آن بطول تقریبی 17 کیلومتر و آزادسازی (اراضی کشاورزان و اراضی ملی) آغاز شده است. همچنین احداث دهانه دوم پل بزرگ شهید منصوری که در محل تقاطع این محور با باند برگشت محور فولاد می باشد با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال تکمیل و بهره برداری شده است.

وی با اشاره به افتتاح محور کاشان-علی آباد-سفیدشهر گفت: زیرسازی و آسفالت فازهای اول تا سوم این محور بطول 10 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال تکمیل و به بهره برداری رسیده است و نیز احداث باند دوم کاشان-ابوزیدآباد-حسین آباد، در واریانت های مختلف در حال اجرا است.

رئیس اداره راه وشهر سازی شهرستان آران وبیدگل در خصوص سایر پروژه های راهسازی این شهرستان عنوان کرد: ساخت 24 کیلومتر محور آران وبیدگل به چرمشهر ورامین ، تکمیل زیرسازی، ابنیه و شروع آسفالت سه راهی شهریاری به فخره بطول 1.5 کیلومتر و اجرای طرح محورهای کنارگذر کاشان-آران و بیدگل و نیز کمربندی این محور در حال پیگیری، اخذ مجوزهای لازم و ساخت است.

وی اظهار داشت: در حوزه املاک و حقوقی و واگذاری اراضی در شهرستان، در مجموع 310 هکتار واگذاری اراضی انجام شده که از این میزان 20 هکتار از اراضی به نیروگاه برق خورشیدی این شهرستان و یازده هزار و 600 مترمربع زمین جهت احداث پست برق واگذار شد. و مابقی آن مربوط به اختصاص زمین جهت باشگاه های ورزشی، مسجد، حوزه علمیه خواهران و برادران جایگاه سوخت و اختصاص 6 قطعه زمین به خانواده های دومعلول بهریستی و... می باشد.

آراسته در ادامه گفت: اسناد مالکیت 66 هکتاری شهرک سلیمان صباحی بیدگلی اخذ و مشکلات واگذاری اراضی شهرک هلال به میزان 137 هکتار مورد حل و فصل قرار گرفته و تحویل صاحبان صنایع شده است همچنین مقدار تقریبی 3000 هکتار ازاراضی ملی واقع درحریم و محدوده شهرهای 4 گانه درحال مراحل نهایی تغییر نمایندگی به نام راه وشهرسازی می باشد و اراضی شهرک صنعتی آران وبیدگل بمساحت 45 هکتار به شرکت شهرک های صنعتی واگذار شده که پیشرفت قابل ملاحظه درجهت رونق اقتصادی را به همراه داشته است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه مسکن و ساختمان شهرستان آران و بیدگل عنوان کرد: عملیات ساخت، پیگیری محوطه سازی و خدمات انشعابات 490 واحدی مسکن مهر شهرک مسعودآباد و 390 واحدی شهرک ولی عصر موسوم به مجموعه رزلند، انجام شده و در مورد ساخت 60 واحدی مسکن مهر گلستان در هیات نمایندگی تصمیم گیری شده است. در این حوزه 217 پلاک دولتی ضمن عملیات آماده سازی به اقشار ویژه (خانواده های محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران) و 7 هکتار زمین جهت مجتمع رفاهی گردشگری تفریحی ارغوان واگذار شده است.

آراسته از دیگر اقدامات انجام شده در این بخش به تکمیل ساختمان و سالن اجتماعات بزرگ فرمانداری، سفت کاری و ساخت ساختمان بخشداری کویرات اشاره کرد و گفت: طرح اقدام ملی و واگذاری زمین اداری به ادارات تعزیرات حکومتی، اداره اطلاعات، اداره فرهنگ وارشاد اسلامی، تعاون کار ورفاه اجتماعی، اداره هواشناسی، راهداری و حمل ونقل جاده ای، مخابرات، گاز، امور آب، جهادکشاورزی، نمایندگی شورای نگهبان، شهرداری ومابقی دستگاههای اجرایی شهرستان درحال پیگیری واگذاری است.

رئیس اداره راه و شهرسازی آران و بیدگل، بهسازی و مرمت بافتهای فرسوده وتاریخی شهرستان محور تاریخی بنی طبا نقشینه، خانه دکتر عظیمی آرانی، محور تاریخی دربند و تملک، خرید و بهسازی خانه های تاریخی مسعودی طباطبایی، تصویب بافت های فرسوده و تاریخی "نوش آباد و سفیدشهر" و ساماندهی منطقه های حاشیه نشین "یحیی آباد و دشت علیجان زاده" را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه بازآفرینی شهری این شهرستان برشمرد.

وی در خصوص فعالیت های انجام شده در حوزه شهرسازی و معماری این شهرستان گفت؛ طرحهای مختلف شهری در کمیته کارشناسی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، کمیسیون های ماده 5، امور زیربنایی استانداری تصویب شده و طرحهای تفصیلی وجامع شهرهای 4گانه شهرستان و نیز مطالعات طرح تفصیلی سفیدشهر بابیش از 190 میلیون تومان اعتبار دردستور کار قرار گرفته است.

آراسته در پایان گفت:با همت کارکنان و عوامل یگان حفاظت از اراضی، دویست و یک هزار و 332 مترمربع از اراضی دولتی به ارزش روز 197 میلیارد ریال در این شهرستان از دست سودجویان و متجاوزان با حفظ مالکیت دولت رفع تصرف شد.

لینک خبر :‌ پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
رئیس اداره طرح های توسعه شهری اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان به سوالات و ابهامات مطرح شده از طرف برخی شهروندان در خصوص برنامه جامع، رویکرد نوین، مشارکت در طرح جامع جدید شهر اصفهان و برنامه زمانبندی این طرح پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۴

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، علی هنردان رئیس اداره طرح های توسعه شهری اداره کل راه و شهرسازی استان با بیان مفهوم "طرح و برنامه جامع"، در پاسخ به سوال شهروندان درباره دلیل به کاربردن واژه ی "برنامه جامع" به جای "طرح جامع" شهر اصفهان گفت: ازنظر مفهومی واژه برنامه، شامل طرح و پروژه بوده و واژه طرح، بر جنبه ها و خلاقیت اشاره دارد لذا در طرح جامع جدید به دلیل تأکید بر محتوای فرا کالبدی و همه شمولی آن در زمینه های مختلفِ اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره مقرر شد در مباحث کارشناسی و اعلان ها از اصطلاح "برنامه جامع" به جای "طرح جامع" استفاده شود. البته طرح جامع، طرحی است قانونی و تغییر در عنوانِ آن منجر به تعارضات قانونی و حقوق می شود از این باب هرچند در اعلان، معرفی و تبلیغ طرح جامع جدید اصفهان از عنوان "برنامه جامع اصفهان" استفاده شده است اما در مصوبات و اسناد قانونی همچنان از عنوان اصلی یعنی "طرح جامع اصفهان" استفاده می شود.

وی در پاسخ به سوالِ منظور از رویکرد نوین در برنامه جامع اصفهان چیست؟ اذعان داشت: طرح های جامع که در گذشته تدوین می شد بدین صورت بود که طرح توسط مرجع دولتی و به طور خاص وزارت مسکن و شهرسازی وقت تهیه می شد و مردم و ذینفعان اصلی شهر در جریان آن قرار نمی گرفتند و فقط در زمان ابلاغ و اجرا متوجه برنامه ها و طرح ها می شدند. همین موضوع یکی از دلایل عدم تحقق اکثر برنامه ها و طرح های گذشته بوده است که سعی شد در طرح جامع جدید این مشکل برطرف شود؛ او ادامه داد: اصطلاح رویکرد نوین اشاره به همین تغییر رویکرد دارد یعنی به جای تهیه برنامه به صورت کاملاً متمرکز و دولتی و در پشت درهای بسته، برنامه در یک محیط شفاف و با مشارکت جمعی و نهادی تهیه می شود. در این رویکرد، همه شهروندان با اعلام نظر و اعتراض خود می توانند در فرایند تهیه طرح مداخله و در قالب گروه ذینفعان و نهادهای مردمی اعمال قدرت کنند.

رئیس اداره طرح های توسعه شهری این اداره کل، لازمه تحقق این رویکرد را وجود شفافیت، پاسخگویی و به طورکلی حکمروایی خوب شهری برشمرد. و در ادامه گفت: وجه تمایز دیگرِ رویکرد نوین با طرح های جامع سنتی، رویکرد مسأله محوری آن است به گونه ای که در مرحله اولِ برنامه، مسائل و مشکلات اساسی و اولویت دار شهر و همچنین امکانات و ظرفیت های مقابله با آنها با لحاظ دیدگاه ذینفعان شناسایی شده و در مرحله دوم سعی در تجویز راهبردها و راهکارهای اجرایی مقابله با آنها دارد.

وی سوال شهروندان درباره ی منظور از مشارکت در این برنامه چیست و در چه سطحی کاربرد دارد را به این شرح پاسخ داد: مشارکت در این برنامه درواقع گشودن باب دولت به روی مردم و نهادها است، درگذشته این باب به روی مردم یعنی صاحبان اصلی شهر بسته بود و هرچند نظرات شورای های شهر و شهرداران در مراحل تهیه طرح اخذ می شد اما شهروندان به صورت مستقیم از حق اظهار و اعمال نظر محروم بودند. این حق که در ادبیات شهرسازی با عنوان "حقِ به شهر" شناخته می شود برای اولین بار در کشور در برنامه جامع شهر اصفهان به صورت عملی به رسمیت شناخته شده و سازوکار اجرایی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. برنامه جامع اصفهان با رویکرد نوین در صورت موفقیت و همراهی مردم نقطه عطفی در تاریخ برنامه ریزی شهری ایران محسوب می شود که طی آن شهروندان و نهادهای مردمی بازیگران اصلی در تعیین سرنوشت خود و شهر محسوب شده و آینده شهر را با مشارکت نظری و عملی خود رقم می زنند. سطح مشارکت در این برنامه فراتر از اطلاع رسانی و نظرخواهی است و شهروندان، ذینفعان و نهادهای مردمی برنامه را تا آخرین مرحله همراهی می کنند بطوری که برنامه بدون تأیید نهایی آن ها در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران به عنوان بالاترین مرجع قانونی برنامه ریزی شهری کشور، مطرح نمی شود.

هنردان در پاسخ به سوال برنامه زمان بندی تهیه این برنامه به چه صورت است و از چه زمان می توان شاهد خروجی ها و اسناد برنامه جامع اصفهان با رویکرد نوین بود؟ عنوان کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران تهیه و تصویب برنامه جامع، طی دو مرحله انجام می شود که قرارداد مرحله اول برنامه جامع شهر اصفهان با رویکرد نوین در تیرماه 97 و به مدت 5 ماه با مهندسین مشاور منعقد شده و انجام آن تا زمان حال به طول انجامیده است و پیش بینی می شود تا اواخر تیرماه نیز ادامه یابد. از مهم ترین دلایل این تأخیر می توان به ماهیت همراه با ابهامِ طرح به عنوان اولین تجربه کشوری، آزمون و خطا در اجرای برنامه مشارکت، اجماع دیرهنگام اعضای شورای راهبری در خصوص نحوه انجام کار، فرسایشی شدن انجام کار هم از طرف مشاور و هم از طرف شورای راهبری و همین طور عدم کفایت میزان مشارکت شهروندان تا زمان حاضر اشاره کرد. علی ایحال عمده موانع و دلایل تأخیر برطرف شده و گزارش های مرحله اولِ طرح با جلب مشارکت حداکثری و اخذ نظرات ذینفعان و شهروندان در حال تکمیل و اصلاح می باشد. وی در خصوص مرحله دوم این طرح گفت: با حمایت دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و دفتر طرح ریزی شهری وزارت راه و شهرسازی، مرحله دوم طرح نیز تأمین اعتبار شده و در مرحله طرح موضوع در شورای راهبری و انتخاب مشاور قرار دارد. به طور معمول تهیه طرح های جامع 5 سال به طول می انجامد اما با توجه به هماهنگی های خوب مدیریت شهری در استان و حمایت سطح ملی از این برنامه و از طرفی امید به تداوم هر دو، پیش بینی می شود برنامه جامع اصفهان با رویکرد نوین در مدتی کوتاه تر از طرح های جامع متعارف مراحل مربوط به فرایندهای تهیه و تصویب را طی کند.

لینک خبر :‌ پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: آئین کلنگ زنی 3000 واحد مسکونی در طرح اقدام ملی، صبح امروز بصورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی و مسئولین استانی، در شهر جدید فولاد شهر برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۵ سایت های دیگر : فصل تجارت فصل اقتصاد تیتر برتر بانک مسکن

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم و به دستور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، کلنگ احداث 3000 واحد مسکونی ویژه فرهنگیان در شهر جدید فولادشهر به زمین زده می شود.

علیرضا قاری قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، با بیان اینکه در طرح اقدام ملی مسکن کشور، تعداد هفتاد هزار و 780 واحد مسکونی سهم استان اصفهان است گفت: از سهمیه تعلق گرفته به استان اصفهان تعداد چهارده هزار و 500 واحد مسکونی به شهرجدید فولاد شهر اختصاص یافته که از این میزان 3000 واحد ویژه فرهنگیان است و عملیات اجرایی آن در روز آتی آغاز می شود.

وی افزود: تعداد واحد اختصاص یافته به فرهنگان در طرح اقدام ملی شهرجدید فولادشهر، مطابق با تفاهمنامه منعقده فی مابین وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش بوده و علاوه بر فرهنگیان واجد شرایط فولادشهر، فرهنگیان شهر های اصفهان، لنجان، فلاورجان و نجف آباد نیز در صورت دارا بودن شرایط، قادر به ثبت نام در طرح اقدام ملی مسکن شهر جدید فولادشهر بودند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اینکه تامین اراضی جهت احداث واحدهای مسکونی ویژه فرهنگیان در طرح اقدام ملی شهرجدید فولادشهر، با همت و تلاش شرکت عمران فولادشهر انجام پذیرفته است اذعان داشت: این واحدها شامل 8 قطعه مسکونی به مساحت هفتاد و هشت هزار و 647 مترمربع با سطح اشغال 40 درصد و تراکم 200 درصد بوده و در 5 طبقه مسکونی ساخته می شود.

او همچنین گفت: این اراضی دارای تمامی امکانات مورد نیاز از جمله خدمات زیربنائی، خدمات رو بنائی، آماده سازی و خدمات شهری است.

وی در خصوص نحوه ی طراحی و هزینه ساخت واحدهای ویژه فرهنگیان در طرح اقدام ملی مسکن شهرجدید فولادشهر توضیح داد: این واحدها به مساحت های 70 الی 120 متری بوده و بصورت 1 الی 3 خوابه در حال طراحی است. همچنین هزینه ساخت این واحدها از طریق آورده متقاضیان و تسهیلات یکصد میلیون تومانی طرح اقدام ملی تامین می شود.

قاری قرآن در پایان گفت: ثبت نام از متقاضیان فرهنگی واحدهای مزبور قبلا توسط وزارت آموزش و پرورش انجام شده است و افراد حائز شرایطِ مشخص شده می توانند براساس اطلاع رسانی در روزهای آتی جهت تکمیل مدارک به ستاد آموزش و پرورش در مرکز استان مراجعه کنند.

لینک خبر :‌ پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
اصفهان- ایرنا- عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن سه هزار واحدی فرهنگیان واقع در شهر جدید فولادشهر اصفهان روز دوشنبه از طریق ویدئو کنفرانس با اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری در این استان آغاز شد.

استاندار اصفهان گفت: این آیین امروز از طریق ویدئو کنفرانس با حضور معاون اول رییس جمهوری در شهر جدید فولادشهر برگزار شده است.

عباس رضایی افزود: توسعه مسکن و رونق ساخت و ساز علاوه بر هدف تامین مسکن برای اقشار مختلف، واحدهای تولیدی و صنایع مرتبط و اشتغال را فراهم و فعال می کند.

وی ادامه داد: هرگونه ارایه خدمت به معلمان سرمایه گذاری عظیمی برای نظام و مرزوبوم فراهم می کند.

استاندار اصفهان تصریح کرد: در راستای سیاست دولت و تدبیر و امید و اجرای برنامه های وزارت راه و شهرسازی سه هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان در لنجان، نجف آباد، فولادشهر و فلاورجان انجام می شود.

وی گفت: ثبت نام متقاضیان فرهنگی توسط اداره کل آموزش و پرورش انجام و افراد واجد شرایط مشخص شدند و جهت تکمیل مدارک در روزهای آتی به این اداره کل مراجعه خواهند کرد.

رضایی اضافه کرد: این واحدها با مساحت 70 الی 120 متری در راستای آپارتمان های یک، 2 و سه خوابه در نظر گرفته شده است.

به گفته استاندار اصفهان، 120 هزار شاغل و بازنشسته در آموزش و پرورش استان اصفهان داریم که 54 هزار نفر شاغل در این حوزه هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی اصفهان گفت: در یک اقدام فراگیر در کل کشور اجرای 400 هزار واحد مسکونی رقم خورد که از این تعداد 70 هزار واحد مسکونی سهم این استان است.

علیرضا قاری قرآن افزود: حدود 17 درصد از ساخت واحدهای مسکونی کشور به استان اصفهان اختصاص دارد.

وی با اشاره به ثبت نام 40 هزار برای طرح اقدام ملی مسکن از استان اصفهان ثبت نام کردند، ادامه داد: نزدیک به 20 هزار نفر احراز شرایط شدند.

وی افزود: بخشی از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن فرهنگیان هستند که سه هزار واحد را به آن ها تخصیص دادیم که با نقاط هفتگانه کشور امروز مراسم تفاهمنامه بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش به امضا رسید که وظیفه آن تامین مسکن ارزان قیمت برای فرهنگیان است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان کرد: امیدواریم این پروژه بین 18 تا 24 ماه به نتیجه برسد.

با هدف تامین مسکن فرهنگیان فاقد مسکن، مراسم کلنگ زنی ساخت 170 هزار واحد مسکونی از طریق ویدئو کنفرانس با حضور معاون اول رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی انجام شد.

همزمان با فراخوان سال گذشته وزارت آموزش و پرورش، 309 هزار نفر به وزارت راه معرفی شدند، پالایش اولیه انجام و حدود 75 هزار متقاضی تایید صلاحیت نهایی شده اند و 145 هزار نفر شرایط لازم را نداشتند.

همچنین اعتراض 27 هزار نفر دیگر در حال بررسی است و تعداد 87 هزار نفر هم اطلاعات ثبت نامی ناقصی را داشتند که در حال تکمیل هستند.

ساخت خانه برای فرهنگیان در 6 شهر جدید در 11 استان تهران، فارس، خوزستان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان، سمنان، مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر و زنجان انجام شد.

لینک خبر :‌ خبرگزاری جمهوری اسلامی
دفتر خبرگزاری تسنیم در استان اصفهان در طول روز تازه ترین اخبار را در قالب از گوشه و کنار استان منعکس می کند.
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۵ سایت های دیگر : خبرگزاری حوزه سیمای خبر استان اصفهان تجارت آنلاین

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، مدیر حوزه علمیه امام محمدتقی (ع) شهرستان مبارکه اظهار داشت: همزمان با عید نوروز و با کمک خیران شهرستان 70 بسته غذایی به ارزش 170 میلیون ریال تهیه و به عنوان عیدی بین نیازمندان توزیع شد.

حجت الاسلام حمیدرضا عقیلی اظهار داشت: 200 بسته معیشتی به ارزش 340 میلیون ریال نیز در مرحله دوم و در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر ناشی از کرونا توسط این نهاد تحت عنوان کمک مومنانه تهیه و بین نیازمندان شهرستان توزیع می شود.

وی با اشاره به فرموده شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی که باید در خانه هر ایرانی یک عکس شهید باشد، افزود: در کنار هر بسته کمک معیشتی، تصویر یکی از شهدا تقدیم خانواده های نیازمند می شود.

مدیر حوزه علمیه امام محمدتقی شهرستان مبارکه بیان کرد: تهیه این بسته ها همزمان با شروع ماه مبارک رمضان و با هماهنگی خیران آغاز شده و در مرحله دوم نیز حدود 200 بسته معیشتی به ارزش بیش از 340 میلیون ریال تهیه شده که در روزهای آینده درب منزل نیازمندان تحویل داده می شود.

وی گفت: در 2 ماه گذشته در راستای کاهش مشکلات مردم، 40 هزار لیتر محلول ضد عفونی با هماهنگی مسئولان بهداشت و درمان، توسط طلاب حوزه علمیه به صورت رایگان بین مردم شهرستان مبارکه توزیع شد.

عقیلی ادامه داد: مراجعات زیادی برای دریافت این محلول از شهرستان های اطراف مثل لنجان، باغ بهادران و استان چهارمحال و بختیاری داشتیم و تلاش کردیم که این محلول به صورت رایگان در اختیار همه مردم قرار داده شود.

وی تصریح کرد: حوزه علمیه امام محمدتقی (ع) همزمان با شروع این بحران برنامه هایی مختلفی را داشته تا بتواند وظیفه خود را نسبت به اجتماع انجام داده باشد.

مدیر حوزه علمیه امام محمدتقی (ع) شهرستان مبارکه با اشاره به برنامه دیگر این نهاد خاطرنشان کرد: تهیه و آماده سازی روزانه 110 پرس طعام گرم با عنوان اکرام جوادیه که هر روزه در بین خانواده های ایتام و نیازمندان و بیماران مبتلا به کرونا شهرستان مبارکه توزیع می شود که تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

عقیلی افزود: طلاب جهادگر شهرستان مبارکه برای مقابله با کرونا و همیاری به مردم به میدان آمدند و با ضدعفونی مساجد، محلات، معابر و جایگاههای عمومی در تلاش برای مهار این ویروس هستند.

تمدید مهلت عدم اعمال قانون خودروهای فاقد معاینه فنی تا 3 خرداد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گفت: خودروهایی که معاینه فنی آنها به اتمام رسیده تا سوم خرداد ماه فرصت گرفتن معاینه فنی خودرو را دارند.

سرهنگ محمدرضا محمدی اظهار داشت: به منظور جلوگیری از ازدحام در مراکز معاینه فنی و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا مالکان خودروهایی که معاینه فنی آنها به اتمام رسیده تا سوم خرداد ماه سال جاری فرصت دارند.

وی افزود: خودروهای که معاینه فنی آنها به اتمام رسیده تا سوم خرداد ماه در صورت تردد جریمه نخواهند شد.

این مقام انتظامی بیان کرد: 46 مرکز معاینه فنی در استان اصفهان و 7 مرکز با 11 خط مکانیزه و یک مرکز مخصوص خودروهای سنگین در شهر اصفهان از ساعت 8 صبح تا 5 بعداز ظهر خدمت رسانی می کنند.

حفاظت از 800 در سنگی باغ های تاریخی تیران و کرون

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تیران و کرون از برنامه ریزی به منظور حفاظت از 800 در سنگی باغ های تاریخی این شهرستان در سال جاری خبر داد.

محسن مظاهری گفت: شهرستان تاریخی تیران و کرون در محور غرب استان اصفهان واقع شده و به نوعی به عنوان دروازه گردشگری 7 شهرستان محورهای غرب و شمال غرب استان اصفهان به شمار می رود.

وی افزود: یکی از مهمترین جاذبه های تاریخی و گردشگری شهرستان تیران و کرون درهای سنگی باغ های تاریخی آن است که قدمت برخی از این درهای سنگی به بیش از 400 سال قبل می رسد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تیران و کرون تاکید کرد: با توجه به قرار داشتن شهرستان تیران و کرون در دامنه های سلسله جبال زاگرس و بارش های مناسب در این شهرستان، از زمان های گذشته باغ های متعددی ایجاد شده که درهای اکثر آنها به منظور حفاظت از محصولات باغی، سنگی بوده است.

وی گفت: این درهای تاریخی به صورت کاملا ساده بوده و بر بدنه برخی از آنها طراحی های زیبائی به چشم می خورد، همچنین طرح ثبت ملی این درها از 2 سال گذشته مطرح و پس از مستند نگاری، 800 در شناسائی شده که همچنان در ورودی باغ های شهرستان خودنمائی می کنند.

آغاز عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید فولادشهر

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: آئین کلنگ زنی 3000 واحد مسکونی در طرح اقدام ملی، صبح امروز به صورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی و مسئولان استانی، در شهر جدید فولاد شهر برگزار شد.

علیرضا قاری قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، با بیان اینکه در طرح اقدام ملی مسکن کشور، تعداد 70هزار و 780 واحد مسکونی سهم استان اصفهان است، گفت: از سهمیه تعلق گرفته به استان اصفهان تعداد 14 هزار و 500 واحد مسکونی به شهرجدید فولاد شهر اختصاص یافته که از این میزان 3000 واحد ویژه فرهنگیان است و عملیات اجرایی آن در روز آینده آغاز می شود.

وی افزود: تعداد واحد اختصاص یافته به فرهنگان در طرح اقدام ملی شهر جدید فولادشهر، مطابق با تفاهمنامه منعقده فی مابین وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش بوده و علاوه بر فرهنگیان واجد شرایط فولادشهر، فرهنگیان شهرهای اصفهان، لنجان، فلاورجان و نجف آباد نیز در صورت دارا بودن شرایط، قادر به ثبت نام در طرح اقدام ملی مسکن شهر جدید فولادشهر بودند.

انتهای پیام/162/ح

لینک خبر :‌ خبرگزاری تسنیم

روزنامه نصف جهان


روزنامه کیمیای وطن

روزنامه شاخه سبز

روزنامه اخبار اصفهان


روزنامه سیمای شهر

روزنامه زاینده رود



روزنامه کیمیای وطن


روزنامه سیمای شهر


روزنامه شاخه سبز


روزنامه آفتاب اقتصادی


روزنامه امتیاز


روزنامه بهار